HSI Hungarian Schneckenreither Kft.
1173 Budapest, Határhalom u. 2. Tel: 1 253-0590, Fax: 1 258-1445
HU DE EN

Szolgáltatások

Nemzetközi közúti szállítmányozás

Cégünk fő profilja a közúti szállítmányozás az EU országok területén belül és Svájcban. Anyacégünk 140 darab osztrák rendszámú, szlovák testvércégünk 65 db szlovák rendszámú ponyvás tehergépkocsival rendelkezik. Specialitásaink közé tartozik a vasipari hengerelt lemezek szállítása, az ún. tekercsszállító szerelvényekkel. Osztrák testvércégünk a Roswel Gmbh. révén a hűtött és fagyasztott áru szállítására vonatkozó igényeket is ki tudjuk elégíteni, valamint szerződött alvállalkozóink révén, tartály, siló, temperált, szigetelt, kicsi és nagy kamionokat, furgonokat diszponálunk közúton. A linzi reptéren működő SAC a konszern légi és tengeri szállítmányozó leányvállalata, rendszeres konténerforgalmat bonyolít le főként az ázsiai és amerikai kontinens országaival. Az Európai Unió országain kívül fuvarok lebonyolítását vállaljuk a Baltikum és Horvátország területén belül. Uniós vámpontok az ausztriai Ansfelden és Wiener Neudorf helyeken fellelhetők, itt lehet az unión kívüli áruk vámkezeltetését elvégeztetni.

Scheckenreither kamionok

Gyűjtőszállítmányozás

Anyacégünk Ansfeldenből illetve testvércégünk Wiener Neudorfból napi szinten indítja a gyűjtőkamionokat Budapestre, melyeken a német, osztrák,olasz, cseh és Baltikum területekről gyűjtött rakományokat szállítják telephelyünkre, majd innen kerülnek a magyar vevőkhöz. Olasz partnerünkkel, a PRISMA Veroná-val bonyolítjuk az olasz gyűjtőforgalmunkat, heti háromszor cseh gyűjtőforgalmat bonyolítunk a Transforwarding sro. cseh spedícióval. Német partnerünk a H.C. Schmidt Ense-en keresztül a Ruhr-vidékről áramló áruforgalmat fogadjuk. Minden pénteken portugál partnerünk a Trevomar Porto indítja a kamionokat magyarországi rendeltetésű áruval megrakottan, a Baltikum térségéből heti rendszerességgel indul a kamion, partnerünk az Itella Logistics.

Belföldi fuvarozás, áruterítés

A belföldi áruterítés feladatai legfőképpen a gyűjtőforgalom által szállított külföldi áruk terítése, valamint a 3000 nm raktárterületen tárolt bútor, geotextília, varrógép és sok másfajta áru vevőkhöz történő kiszállítása. Ezen felül belföldi osztályunk bármilyen megbízás teljesítését az ország bármely pontjáról bármely pontjára vállalja. Különleges kívánságoknak (daruzás, kézi rakodás stb.) is eleget tudunk tenni.

Raktárlogisztika

Cégünk a Budapest 1173 Határhalom u. 2. sz. alatti telephelyén 64 000 nm szabadterülettel rendelkezik, amelyen 3000 nm fedett raktárterület található.

Raktárlogisztika bővebben »
© 1993-2024 Hungarian Schneckenreither International Kft. | E-mail: hsi@hsikft.hu Weboldal készítés | xhtml | css | login

Kiadó raktárcsarnok verhetetlen áron Budapesten!

Cégünk Budapest 1173 Határhalom u. 2. sz. alatti telephelyén azonnal kiadó 1250 m² – 9 méter belmagasságú raktárcsarnok közúti és vasúti rakodórámpákkal. Ár: 450 ft/nm-től.
Hívjon és megegyezünk!